دستور پخت بیف استراگانف
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

دستور پخت بیف استراگانف

بیف استراگانوف جزء غذاهای روسی محسوب می‌‎شود. این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است. با گوشت گوساله و خامه درست می‌شود.

این غذا، در رستوران‌ها و در منوی رستوران‌های بین‌المللی قرار دارد. بیف استراگانوف در جهان طرفداران زیادی رو به خود جلب کرده است. جزو غذاهای پرطرفدار و محبوب مردم است. بسیار پر کالری و پرانرژی است.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم بیف استروگانوف

  • پیاز ۲ عدد
  • شیر ½ لیوان
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • گوشت ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۳ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه بیف استروگانوف

ابتدا گوشت را به شکل مستطیل برش می دهیم و دقت کنید برش ها تقریبا نازک باشند،سپس پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن به مرور زمان داغ شود

سپس پیازهر را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و تکه گوشت ها را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن ها تغییر کند،آنگاه ۲ لیوان آن داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و صبر می کنیم تا خوب بپزد و آب گوشت کاملا تبخیر شود.

تا پخت گوشت زمان داریم تا قارچ ها را آماده کنیم.با پارچه ای حوله ای که نمدارش می کنیم ذرات سیاه روی قارچ ها را تمیز می کنیم و در زمان کوتاهی سریع آبکش می کنیم و روی تخته به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

زمانی که آب تابه کاملا تبخیر شد قارچ ها را داخل تابه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و سپس آب قارچ ها تبخیر شود. شیر را داخل کاسه ای می ریزیم و آرد ،نمک و فلفل را با آن مخلوط می کنیم

و هم می زنیم تا یکدست شوند و بعد به مواد داخل تابه می افزاییم و تفت می دهیم تا شیر حباب بزند و آن وقت تابه را از روی حرارت بر می داریم. خامه را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا به خورد مواد برود.بیف استروگانوف ما آماده است.

در تابه ای کوچک و گود روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود سپس تا داغ شدن روغن سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم و بیف استروگانوف را در ظرف مورد نظر می ریزیم و سیب زمینی های سرخ شده را کنار آن قرار می دهیم.

 

در آخر راز خوشمزه تر شدن بیف استراگانوف را در اینجا ذکر می کنم تا بهتر بتوانید بهره ببرید.

  • سعی کنید در این غذا از کره آب شده استفاده کنید.
  • برای بهتر شدن بیف بهتره از گوشت راسته استفاده کنید.
  • می‌توانید به سس سفیدتان خامه اضافه کنید.
  • زمانی که گوشتتان خوب پخته شده سعی کنید پیاز داغتان را بصورت پوره در آورید و بعد به گوشت اضافه کنید .
  • گاهی می توانید بجای سس سفید از پنیر پارمزان استفاده کنید.
  • بهتره از عصاره هم استفاده کنید در این صورت نمک را حذف کنید .
  • در کل داخل ایران تنوع زیادی در پخت این غذا دارند . گاهی برای طعم آن از شکر و آب لیمو استفاده می کنند و یا سبزیجات متنوع مخصوصا آویشن ، فلفل سیاه  و نمک کاربرد زیادی در این غذا دارد .
  • برخی کمی سس خردل هم برای مزه دار کردن اضافه میکنند

 





:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: